Funkcionális, erő-állóképességi, eszközös órák januártól bővülnek! Új lehetőségek: kedd- csütörtök 07.30: köredzés/ Évi, kedd 17.00 Hot Iron /Évi, 18.00 TRX-CROSS/ Évi, csütörtök 17.00 HOT IRON/ Norbi, 17.00 TRX-CROSS/ Évi. A többi délelőtti, ill. hétvégi órarend változatlan!

Ünnepi nyitvatartás 2018. március 15-én!

Konditerem: 08.00-12.00

Ünnepi fitness órák:

08.00 HOT IRON/ Évi

09.00 TRX / Norbi

09.00 SPINNING / Eszti

10.00 Aerobik / Emese

JÖN! Már most írd be a naptáradba a 2018-as tavaszi Challenge Day, funkcionális maratont és Aerobik - SPINNING maratont! 

Challenge Day! : előre láthatólag április 21. szombat!  3 órán keresztül funkcionális edzések: HOT IRON, IRON CROSS, TRX-köredzés Norbival folyamatosan! Csak előre regisztrált helyjeggyel lehet igénybe venni a korlátozott eszközök miatt! Aznap az aerobikos és bringás csajokról sem feletkezünk meg, az órákon dupla edzés lesz Esztivel és Évivel! 09.00-11-00 dupla SPINNING 1500,- Ft, 09.30-11.30 dupla aerobik 1500,- Ft! ( Aki csak órarend szerint jönne egy órára, természetesen lehetséges)

Tavaszi Aerobik-SPINNING maraton, White Friday! Öltözz fehérbe! 2018. május 4-én pénteken : 3 órán keresztül váltott edzőkkel, folyamatosan kitolhatod a határaidat! Akikkel edzhetsz aznap: Emese, Évi, Ákos valamint Kriszti, Judit, Ákos, Fanni, Eszti...

Árak: Challenge Day 3500,- Ft

Aerobik-SPINNING maraton: 2800,- Ft

Anyukák figyelem! Már szülés után is van lehetőség nálunk a babákkal együtt tornázni! Kedd-csütörtök 10.00 órától 

Amióta megszületett a Kisbabád, nincs lehetőséged elmenni mozogni? Nem tudod megoldani a felügyeletét? Meg tudod oldani, de folyton otthon járnak a gondolataid és lelkiismeret furdalásod van, hogy nem vagy Vele? Szeretnél kipróbálni különböző, változatos Babás-Mamás programot, de még nem találtad meg a számotokra legmegfelelőbbet?

Akkor a keddi és/vagy csütörtöki Baba-Mama tornát a Mecsekben NEKTEK TALÁLTUK KI! Itt a helyetek!

Várunk Minden Anyukát és Babáját sok szeretettel!

Meglévő csapatunk bővítéséhez keresünk szakképzett, gyakorlattal, csoporttal rendelkező edzőket!

 A 3 tükrös, sportparkettás fitness termeink az üres időpontokban egyesületek, csoportok részére kiadóak. 

Pályakezdő, 26 év alatti munkaerőt keresünk recepciós munkakörbe, teljes ill. részmunkaidős alkalmazásban. Gimnáziumi érettségi, jó kommunikácoiós képesség, csapatmunka... ( a betanulási lehetőség előtte szükséges! ) Előny: sportirányú szakmai végzett, sport múlt! Társalgási szintű angol nyelvtudás szükséges! 

Takarítási feladatok elvégzésére esti órákra keresünk részmunkaidőben megbízható, precíz kisegítő munkatársat.( hétfő-péntek 20.00-22.00-ig) 

Wellness részlegünk masszőr, pedikűr-manikűr szolgáltatásra kiadó! ( Információ: Csizmadia Éva 06-30/247-63-41) 

Ha egy jó csapathoz szeretnél tartozni, itt a helyed!

Önéletrajzokat, jelentkezéseket a recepcióra kérjük leadni vagy e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. küldjétek!

Újdonság! Coffee Love CollaTan fekvő- és Coffee Brown  állószolárium!

Ez az első cső, mely képes volt ötvözni a szolárium és a kollagén csövek számtalan előnyét és a barnítás mellett serkenti a kollagén képzést is, a bőr rugalmas, feszes marad, nem ráncosít! Az EU 0.3 szabványnak megfelelő barnítási képesség mellett látványos anti-aging hatással is rendelkezik. Érzékeny, fehér bőrűeknek is!

Bővebben: SZOLÁRIUM

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2018. februárjában alapképzettséghez illeszthető fitness továbbképzéseket indítunk, az alábbi témakörökben:

Spinraicing-, ( 2018. márc. 09-10.)   Jelentkezési határidő mindkét tanfolyamra: 2018.febr. 26.! 

További kis létszámú, hétvégi csoportos továbbképzések, workshopok tavasszal:

SPINRACING, STEP- DANCE AEROBIK, FUNKCIONÁLIS TRAINER,GYERMEKFITNESS TRAINER, RÚDTÁNC-FITNESS...

MEGLEPETÉS KEDVEZMÉNYEK! ( a nálunk végzett sportoktatók 10% kedvezményben részelülnek bármely fitness továbbképzés elvégzése esetén )

További részletek a Tanfolyamok menüpont alatt olvashatók!

Foglalkozások helyszíne:Mecsek Fitness és Wellness, Pécs Ybl Miklós út. 10.

Jelentkezés módja: emailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy Csizmadia Évánál 06 30 247 63 41-es telefonszámon!

Oktatói napok: hétvégente péntek- szombat

Diák kedvezmények

Diák kedvezmények: minden szolgáltatásunkra érvényesek!  A csoportos fitness órák, konditerem m [ ... ]

Tovább

Aktuális órarend

Tekintsd meg aktuális órarendünket!

Szürke nyíl

Diákoknak külön kedvezmények, akár 30% értékben is!

Kattints az órarendhez

Közel
30%
Kedvezmények
Diákoknak