rúdtánc1

 

Sokféle alakformálási lehetőségről hallunk manapság, így mindenki megtalálhatja azt, amivel szívesen tölti az idejét, de aki szeret sportolni és az edzőteremben levezetni a felesleges energiáit, esetleg stresszt, annak bátran ajénlott az egyre népszerűbb rúd-fitness-t!

A jelentkezéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várjuk!

Tanfolyam díja: 12000,- Ft (5×90 perc) !

A rúdtánc fitness tökéletes elsajátításához több tanítási szinten kell végighaladnod. Kezdő szinttől haladó, középhaladó, rutin 1. és rutin 2. szintig soroltuk be trükköket. Fitness termünkben a technikai órák során az akrobatikus és erő elemeket sajátíthatod el a teljesen kezdő lépésektől haladva az egyre nehezebb, bonyolultabb elemek felé. A modulok egymásra épülnek, fokozatosan nehezednek és feljebb lépni a következő szintre mindig csak az előző sikeres elsajátítása után nyílik lehetőség.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet a rúdtánc fitness iránt, itt a helyed Pécsett a Mecsek Rúdtánc Fitness tanfolyamain, fitness óráin! Gyere el, próbáld ki Te is!

ÚJ! SHOWGIRL FITNESS 1.

I-es alapelemekre épülő KOREOGRAFÁLT RÚDTÁNC WORKSHOP! A kezdő tanfolyamot végzettek számára ( 3*90 perc, 7500,- Ft/ 3 alkalom)

HALADÓ RÚDTÁNC TANFOLYAM

IMG 8434 res300

II-III-as szintű haladó tanfolyam indul (5*90 perc, 12.000,- Ft ) lehet regisztrálni a recepción vagy Tilesch Katánál ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Tanfolyamvezető: Tilesch Kata a Dollhouse Pole Dance és Pole-fitness Stúdió rúdtánc- és sportprezentere.

-Tanfolyamaink hétfőn, szerdán, pénteken  és szombatonként, kislétszámú csoportokban igényes, kultúrált környezetben, sportparkettás, tükrös fitness termekben zajlanak!

Tanfolyamon kívüli további lehetőségeink: CSOPORTOS GYAKORLÓ ÓRA (csoportos foglakozás tanárral) 2000,- Ft/ alkalom/60 perc/fő MIN: 3 FŐ! 7500,-/5 alkalom/60perc/fő

Időpont egyeztetés a tanárral!

ÖNÁLLÓ GYAKORLÓ ÓRA (rúdbérlés): 1.500,- Ft/alkalom/60 perc/fő MIN. 4 FŐ! Időpont egyeztetés a recepción!

MAGÁNÓRA ( egyéni foglakozás tanárral) 5000,- Ft/alkalom/60 perc/fő MAX. 2 FŐ! Időpont egyeztetés a tanárral!

LÁNYBÚCSÚRA , EGYÉB ALKALMAKRA egyeztetés alapján...

SZINTENTARTÓ RÚDTÁNC GYAKORLÓ ÓRÁK: 1 alkalom 2000 Ft, 5 alkalmas bérlet 7.500 Ft. Mi is az a rúdtánc fitness? A a tánc és akrobatika kombinációja, fitnesz és tánc egyre népszerűbb formája, amit hazánkban leginkább táncstúdiókban, vagy fitnesz termekben gyakorolhatunk. Egyre szélesebb körben terjedni a rúdtánc a sportolni vágyók körében, két irányzat alakult ki: a pole dance, amely akrobatikus elemeket tartalmaz érzéki táncmozdulatokkal színesítve, míg a pole fitness sokkal inkább szól az akrobatikáról és inkább az erőelemekre helyezi a hangsúlyt.

INGYENES RÚD-FITNESS PRÓBAEDZÉS

Érdekel a rúd-fitness de még nem próbáltad?
remek alkalom, hogy részt vegyél ingyenesen egy próba [ ... ]

Tovább

Aktuális órarend

Tekintsd meg aktuális órarendünket!

Szürke nyíl

Egyetemistáknak, főiskolásoknak külön kedvezmények, akár 50% értékben is!

Kattints az órarendhez

Közel
50%
Kedvezmények
Egyetemistáknak