IMG 5469 res

Széles választék, legújabb fitness trendek, rugalmas óralátogatási lehetőségek, kombinált bérletek, professzionális csapatmunka jellemzi Pécsett a Mecsek Fitness órarendjét. A különböző óratípusok között biztosan megtalálod azt, ahol a legjobban érzed magad, leginkább megfelel elvárásaidnak, céljaidnak, ehhez minden segítséget megkapsz a szakemberektől ha ellátogatsz hozzánk!

Alakformálás

IMG 5548 res

Minden fő izomcsoportot megdolgoztató, erő-, állóképességet fejlesztő óra. Intenzív bemelegítés után az egész testre kiterjedően, a nagy izomcsoportok foglalkoztatásával történő fejlesztő program. A gyakorlatok végrehajtásához használunk segédeszközöket, kézi súlyzót, gumikötelet, step padot. Az eszközhasználat az edzők személyiségétől függően változik. A program nem ugrálós, kezdők, túlsúlyosak is élvezhetik

Zsírégetés

Közepes intenzitású aerob tréning, lényege az alaplépésekből álló folyamatos mozgás, saját testsúllyal végzett gyakorlatokkal színesítve. Célja a test százalékos zsírtartalmának csökkentése. A fogyás, zsírégetés nem az edzésen történik, hanem a folyamat az, hogy a heti min. 3, max 5 zsírégető óra átállítja a szervezet anyagcseréjét "zsírégető" üzemmódba.

 

Zsírgyilkos

A kardió és erősítő elemek izgalmas, megunhatatlan kombinációja csodát művel a testeddel!A saját testsúlyos kardió és kardióerősítő gyakorlatok az egyik leghatékonyabb zsírégető edzésformák.Az erősítő szakaszok felváltva két izomcsoportra fókuszálnak, mely a váltakozó pihenő és intenzív szakaszok hatására az egész edzés során képes a maximumot nyújtani. Továbbá színes eszközhasználat jellemző ( step pad, súlyzó, softball, fitball, gumikötél....) Tedd próbára a teljesítő képességed!Ki kellene próbálni? Igen!!!

Alakformáló

Lineáris óravezetéssel, koreográfia nélkül olyan mozgást végzünk, ahol megdolgoztatjuk a legkritikusabb izomcsoportokat és figyelmet fordítunk a szép vállak, karok formálására, melyet 0,5 ill. 1kg-os súlyzóval végzünk.Ezt sok nő hajlamos elhanyagolni, de ezzel az órával éppen a kellő mértékben tehetünk szert formás, nőies felsőtestre is. Felépítésében és végrehajtásának technikájában hasonlít az alakformáló fitness órákhoz. Kezdőknek és túlsúlyosoknak is ajánlott.

Spin. (30p)+Erősítés (30p)

Ez egy kombinált óra azoknak, akik szeretik a változatosságot, a kardió edzés mellett az alak formálására is időt szeretnének fordítani egy órán belül.Az óra első felében a tekerés különböző típusú és tempójú zenére történik, változó terheléssel. Az óra második felében erősítést, alakformálást végzünk súlyzóval. Ezt követően intenzív, dinamikus hasizomgyakorlatok, végül nyújtás következik. Kezdőknek ajánljuk és azoknak akik csak fél órát szeretnének biciklizni!

Full Fitness

Gyors és látványos alakformálás érhető el a soft-ballal, mivel egyensúlyunk megőrzése érdekében testünk számos izomzata bekapcsolódik a gyakorlatba, attól függetlenül, hogy konkrétan mikor melyik izomcsoportot dolgoztatjuk.A labdával való foglalkozás kiváló eszköze a derékfájadalom nélküli hasizom erősítésének.

Alkalmas a csípőtájék izmainak lazítására, minden izomcsoportot biztonságosan erősíthet vele még az is, aki nem mozogrendszeresen.Mindenkinek egyaránt ajánlott; az órán különböző alternatívák szerepelnek ugyanazon gyakorlatokra az eltérő edzettségi szint miatt.

 

Zsírégető aerobik kettlebell eszközzel

Erő, mozgékonyság, zsírégetés "füles" súlyzóval! Teljes testet átmozgató gyakorlatok, intenzív, hatékony tréningek, amik változatosak és koncentrációt igényelnek, ráadásul rövid idő alatt formába hozhatod magad!Hangsúly elsősorban a hát, váll, csípő és hasizmokon.A foglalkozás hangulatos zenére folyamatos gyakorlatok sorozatára épül, nem koreografált, erősítő óra.

Kezdőknek, haladóknak, sportolóknak egyaránt ajánljuk, és azoknak akik szeretik a kihívásokat! (3-4-6-8...kg-os súlyzóval dolgozunk.)

HOT IRON

Súlyzórudas csoportos edzés, mely rendkívül hatékony, szórakoztató és biztonságos is. Periódusokból álló edzéstervet követünk, a súlyok nagyságát fokozatosan, személyre szabottan emeljük az edzések során. Remek zsírégető, alakformáló edzésmódszer, mely tudományos alapokon nyugszik. Átmenet az aerobic órák és a személyi edzés között, mert csoportosan és zenére dolgozunk, de mindenki a saját edzettségének megfelelő súlyokat használ. Kezdő óratípus.

Funkcionális tréning: A funkcionális edzés célja, hogy egy erős alapot adjon. Ez a tréning előkészíti szervezetünket, izomzatunkat a mindennapi igénybevételre és az általunk végzett munkára. Segítségével bármit elérhetünk, amit akarunk a fejlődést illetően. Az eszközök megfelelő használata és a gyakorlatok változatossága hozzásegítenek céljaid eléréséhez a fitnesz területén. Javítja a testtartást, segít a sérülések megelőzésében és a rehabilitációban, fejleszti az erőt, gyorsaságot, hajlékonyságot. Kezdő óratípus.

Iron CrossAz Iron system harmadik fokozata, ami egyben a legerősebb edzésrendszer az alakváltozás és a teljesítménynövelés területén. Rendkívül összetett, erő-állóképesség fejlesztő óra az egész test számára ami megnyer szórakoztatásával, változatosságával, biztonságával és nem utolsó sorban a kiemelkedő edzéshatékonyságával. Egy nagyon igényes edzés, mind az edző, mind a résztvevők számára. Haladó óratípus.

Kangoo Jumps

IMG 5108 res

Egy dinamikus edzésforma, mely kiválóan fejleszti a koordinációs képességet, a ritmusérzéket, az állóképességet. Ezen az órán min. 25%-kal több kalóriát égethetsz el más aerobik óratípusokkal szemben. Fokozza az oxigén felhasználást, kiváló ízületkímélő eszköz.Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk.

 

 

A zökkenőmentes, pontos órakezdés és színvonalas kiszolgálás érdekében kérjük, hogy min. 10 perccel a foglalkozás előtt jelentkezzetek a recepción!

 

Aktuális órarend

Tekintsd meg aktuális órarendünket!

Szürke nyíl

Diákoknak külön kedvezmények, akár 30% értékben is!

Kattints az órarendhez

Közel
30%
Kedvezmények
Diákoknak