IMG 8654 res

Pécsett a Mecsek Fitness-ben közel 400 négyzetméteren, igényes, kulturált környezetben, a legkorszerűbb Technogym és Life Fitness gépekkel várjuk a fitness rajongókat, fogyni, izmosodni vágyókat és mindazokat, akik törődnek egészségük megőrzésével, testük karbantartásával. A barátságos légkörről, családias hangulatról megbizonyosodhat minden idelátogató.Erősítő gépparkkal, és a szabad súlyok széles választékával nyújtunk lehetőséget a különböző izomcsoportok fejlesztésére. Kardió gépeink gondoskodnak a hatékonyabb zsírégetés és állóképesség eléréséről:melyeket ajánljuk még a súlyzós edzés során az izomcsoportok bemelegítéséhez is.

A gépeink és a fitness terem sokfélesége lehetővé teszi az egyedi sportolói igények kielégítését is. A speciális mozgások esetén,mint kiegészítő sportot űzők, a saját sportágukban is, - mint például: atlétika, labdajátékok, tenisz, úszás, küzdősportok, stb. - eredményesebbek lehessenek. A gyakorlatok pontos végrehajtásában, a személyre szabott edzésprogramok összeállításában szakképzett edzőink, személyi trénereink és szakmai vezetőnk áll rendelkezésükre. Nemcsak a legkorszerűbb edzésmódszerekkel biztosítunk lehetőséget a vendégeink számára, de igény esetén tanácsokkal látjuk el az étrendjével és a táplálékkiegészítőkkel.

Megvásárolt havi bérletek magában foglalják az első alkalommal ingyenesen a gépek rendeltetésszerű használatának bemutatását, a szakmai tanácsadást, és egy kezdő alapprogramot. Igény esetén lehetőség van időpont egyeztetés alapján személyi edzésre. Célunk: életminőség javítás, betegségek megelőzése, előrehaladásának lassítása, a szövődmények kialakulásának megelőzése. Testsúly csökkentése, optimalizálása személyre szabott étrend és mozgásprogram kialakítása a fizikai fittség érdekében. Tornatermi személyi edzések.

A diákkedvezmény nappali tagozatra, 26 éves korig érvényes!

Árainkról bővebben az Árlisták menüpontban!

Nyitva tartás:
Hétfő – péntek: 06 :00 – 22:00

Hétvégi nyitvatartás  08.00-18.00
Ünnepnap: 08:00-12:00
(A nyitva tartás módosításának jogát fenntartjuk!)
Mecsek Fitness

Bejelentkezés személyesen a telefonon: +36-30/247 63 41

Bankkártya, SZÉP Kártya elfogadóhely!

Általános tesi leigazolható!

IMG 8761 res

Aktuális órarend

Tekintsd meg aktuális órarendünket!

Szürke nyíl

Diákoknak külön kedvezmények, akár 30% értékben is!

Kattints az órarendhez

Közel
30%
Kedvezmények
Diákoknak