Ha új lehetõségekre vágysz, ha kipróbálnád magad oktatóként, tanácsadóként, ha a sport területén képzeled el a jövõdet, ha fontos Neked az egészséged, akkor jó helyen jársz! Színvonalas körülmények között, Pécsett a Mecsek Fitness és Wellness-ben tanulhatsz a szakma legjobbjaitól! Biztosítjuk számodra az elméleti tananyag elsajátításának feltételeit és gondoskodunk róla, hogy mindezt a gyakorlatban is kipróbálhasd!

A tanfolyam legjobbjainak Dél-Dunántúl egyik legmeghatározóbb egészségmegőrző és fitness klubjában munkalehetőséget biztosítunk!

 

Sportoktatói tanfolyam 

 OKJ.-s képesítés, OKJ szám: 31 813 01 

Érdeklődni: Schmidt Kitti: 0620/ 331 21 15

 

Sportoktató tanfolyam választható szakágai:

Csak olyan sportág választható, amelynek a sportról szóló 2004. évi I. törvényben foglaltaknak megfelelő országos sportági szakszövetsége van! A jelentkezési lapon a szakágat feltétlenül tüntessék föl!


-Aerobik oktató: ha az aerobik sportággal kapcsolatos ismereteket kívánod elsajátítani,a sportolók versenyfelkészülésében kívánsz résztvenni, versenyeket, edzőtáborokat szervezni, akkor válaszd ezt a képzési formát!

-Testépítés- fitness oktató : ha a testépítés sportággal kapcsolatos ismereteidet kívánod elsajátítani, részt venni a sportolók verseny felkészítésében, célod hogy versenyeket, edzőtáborokat szervezz, akkor választ ezt a képzési formát!

Jelentkezés feltételei:

Befejezett 10. évfolyam, betöltött 18. életév a belépési feltétel, egészségügyi alkalmasságról szóló üzemorvosi igazolás

A jelentkezési lapokat a qualifix.hu weboldalról lehet letölteni!

A tanfolyam célja:

Sportoktatói képesítés, mely testépítés-fitness vagy aerobik szakágban oktatói és gyakorlatvezetői munkakör betöltésére jogosít.

Főbb témakörök:

Az egészséges életmód népszerűsítése, A sport, mint a nevelés színtere és eszköze, A sporttevékenységgel kapcsolatos ártalmak megelőzése, felismerése, kivédése, Tanfolyamszervezés és –vezetés, Rutin- és egyéb feladatok, A sportoktató (a sportág megjelölésével) speciális tevékenységi köre.

A képzés tartalmából: sportági alapok, egészségügy és elsősegélynyújtás, edzéselmélet és gimnasztika, pedagógiai, pszichológiai és kommunikációs alapok, szervezés és vállalkozás alapjai.

Elméleti helyszín:  ( Qualifix Szolgáltató Kft)

Gyakorlati helyszín: Mecsek Fitness és Wellness, Pécs, Ybl Miklós út 10. II-IV. emelet

Képzés időtartama:  500 óraszám!

A következő kezdése:

A befejezés várható ideje: 

Vizsga:

Tanfolyami napok: minden héten szombaton 08.00-tól 

Részvételi díj: 195.000 ,-Ft + vizsgadíj

Fizetési feltételek: jelentkezéskor 30.000,- Ft regisztrációs díj fizetendő, amely beszámít a részvételi díjba! Részletfizetési lehetőség! Egy összegben történő fizetéskor 10% kedvezmény!

A jelentkezés határideje:

Jelentkezés: a következő űrlap kitöltésével, melyet a képző honlapján található e-mail címre kell visszaküldeni! Vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre való  írásos jelentkezéssel is lehetséges!

A jelentkezési lap a képzéseink menüpont alatt található!

http://qualifix.hu/sites/default/files/jelentkezesi_lap_a_kepzesekhez_2014.pdf

Jegyzetköltség: Tanfolyami díj tartalmazza

Tanfolyam szervező: 

 

 

2019-ES TVASZI  FITNESS TOVÁBBKÉPZÉSÜNK: SPINRACING, ZENÉS KERÉKPÁRFITNESS OKTATÓI TANFOLYAM:

A fitness klubokban ma már a legnépszerűbb órák közé tartozik a zenés, csoportos kerékpáros edzésprogram. Ha oktatóvá válsz, garantáltan nem lesz hiány vendégekből, akik arra várnak, hogy motiváld, ösztönözd őket ezen az óratípuson.

Gyere el és tanulj meg mindent, amit csak lehet a SPINRACINGről és válj Te magad is profivá!

A TANFOLYAM FŐ TÉMAKÖREI:

  • edzéselmélet
  • élettani folyamatok
  • edzésmódszerek
  • több órás gyakorlati, szakmai képzés

Időpontja: 2019. október vége

Kis létszámú, hétvégi csoportos foglalkozás

Helyszíne:Mecsek Fitness és Wellness, Pécs Ybl Miklós út. 10.

Jelentkezés módja: emailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy telefonon: 06 30 247 63 41 ( Csizmadia Éva tanfolyam szervező)

Oktatói napok: péntek- szombat vagy szombat- vasárnap ( megbeszélés szerint)

TANFOLYAM ÁRA: 49.900,- 

 

Bővebb információért keress minket bátran az alábbi elérhetőségeken: Csizmadia Éva 06 30 247 63 41-es telefonon, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

Aktuális órarend

Tekintsd meg aktuális órarendünket!

Szürke nyíl

Diákoknak külön kedvezmények, akár 30% értékben is!

Kattints az órarendhez

Közel
30%
Kedvezmények
Diákoknak